Zöldterület-kezelés

Szolgáltatásainkat elsősorban Domaszék területén végezzük. Fő megrendelőnk a település önkormányzata, de emellett lakossági ügyfelek számára is rendelkezésre állunk.

Fásítás

Amilyen a fa, olyan a gyümölcse – tartja a mondás. Ahhoz, hogy szépen zöldellő, bő termést hozó fákban gyönyörködhessünk, a csemeték nagy hozzáértéssel és gondossággal történő elültetésére van szükség. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a faültetésekben, fásítási programokban, így a fák a legjobb kezek között kerülnek ágyásba.

Gallyazás, faápolás

Kertvárosi, falusias környezetben sok fás szárú növény díszíti a tereket és a lakóépületek előtti utcafrontot. Ezeket a fákat, cserjéket ápolni kell, hogy szépek, egészségesek legyenek és nem utolsósorban az úton vagy járdán közlekedők kényelme, biztonsága érdekében. A gallyazás és faápolás nálunk rutinműveletnek számít, amely nem nélkülözi az alaposságot sem. Az elszáradt, belógó ágak eltávolítását, valamint esztétikai célú metszést formázást gyors kiszállással és rövid határidővel végezzük.

Füvesítés

A füvesítés igazán egyszerű műveletnek tűnhet, azonban alapos kertészeti előkészítés és vetési folyamat, majd pedig ideális utógondozás kell ahhoz, hogy füvünk végül egyenletesen és dúsan zöldelljen.. A tereprendezési munkálatoktól kezdve a vetést követő öntözőrendszer optimalizálásig gondozzuk a füvesítési folyamatot.

Fűnyírás

Füvestéseket követően az egyik legfontosabb utógondozási művelet a fűnyírás. Mi azonban ebben a szakaszban már nem kizárólag utógondozásnak, hanem parkosítási munkálatnak is tekintjük a fűnyírást, hiszen a fűnek nem csak egészségesnek, hanem szépnek, az arra elhaladók számára szemet gyönyörködtetőnek is kell lennie. Nullfordulókörös gyűjtőkosaras és fűszegélynyíró gépeinkkel a gyep olyan gondozásban részesül, amilyet megérdemel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kövessen minket Facebook-on!